background

Computerbrillen

Computerbrillen: Computerwerk en lezen zonder beperkingen

Wanneer u werkt op de computer, maken uw ogen constant bewegingen tussen het beeldscherm, documenten, het toetsenbord, collega’s, etc. Door verkeerde brillenglazen kan waarnemen erg vermoeiend zijn, doordat u zonder dat u het weet een onnatuurlijke houding aanneemt om alles toch goed te kunnen waarnemen, met de kans op hoofdpijn en zelfs op nekklachten. Computerbrillen van Binnenhof Optiek, bieden voor u wellicht een uitkomst.

Multifocale glazen zorgen voor een ononderbroken zicht van zowel dichtbij als veraf, maar het zicht op middellange afstand (toetsenbord en beeldscherm) is relatief smal. Het gebruik van een leesbril is dan ook geen ideale oplossing, omdat deze brillen alleen op een korte leesafstand van circa 40 centimeter scherp zicht kan bieden.

Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor, computerwerk en bepaalde hobby’s, zoals klussen, kaarten en schilderen. De ogen worden dan niet alleen op de korte afstanden gecorrigeerd, maar ook op een dieper en breder kijkbereik.

Het resultaat is dat u minder corrigerende hoofdbewegingen hoeft te maken waardoor u veel prettiger kijkt met het gebruik van deze glazen. Tijdens de uitgebreide oogmeting wordt er besproken hoeveel nabij- en beeldschermwerk u doet en op welke afstanden. Gebaseerd op uw wensen en ook niet te vergeten uw sterkte kunnen wij u voorzien van een passend advies.