background

Correctiebrillen

De collectie correctiebrillen van Binnenhof Optiek

De collectie correctiebrillen van Binnenhof Optiek bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsmonturen van befaamde brillenhuizen. Het zijn dan ook brillen, waar je niet snel een ander mee ziet lopen. Daarnaast onderscheiden we ons door exclusieve service en professioneel stijladvies. De brillenmode blijft fascinerend en inspirerend en er is genoeg keuze in elke prijsklasse voor elk individu. Wilt u graag gezien worden of gaat u juist voor een meer ingetogen look? Naast de meer alledaagse correctiebrillen, biedt Binnenhof Optiek ook zeer specialistische brillen als de veiligheidsbril, tandartsbril en ptosis-bril.

De merken uit onze collectie hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun product. Binnenhof Optiek richt zich op de vele facetten van het individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils. Genoeg reden om een keer langs te komen!

Bril voor in het verkeer

Miljoenen mensen nemen dagelijks deel aan het steeds drukker wordende verkeer. Of u nu een voetganger, een fietser, een motorrijder of een automobilist bent, om ongelukken te voorkomen moet u opletten. Vooral tijdens het autorijden worden er hoge eisen gesteld aan ons gezichtsvermogen. In het verkeer kan niemand het risico lopen van slecht zicht. We moeten soms situaties inschatten en in een fractie van een seconde adequaat reageren.

Een regelmatige controle van uw ogen is een must voor uw eigen veiligheid, maar uiteraard ook voor die van anderen. Twijfelt u aan de gezichtsscherpte van uw ogen, kom dan snel langs. Kleine afwijkingen kunnen uw reactietijd al negatief beïnvloeden. Een oogmeting maakt veel dingen zichtbaar. We adviseren u graag welk type glas u maximale helderheid en minder reflecties in en op de glazen biedt. Of wilt u een glas dat u meer rust geeft als u last heeft van de koplampen van tegemoetkomende auto’s of waarbij u minder last heeft van de laagstaande zon, laat u zich dan door ons informeren door de mogelijkheden.

Computerbril

Vroeger brachten we het grootste deel van onze tijd buiten door. Sinds de industriële revolutie worden we echter gedwongen op korte afstanden te werken. Het komt steeds vaker voor dat we langer dan 4 uur aan een stuk achter een beeldscherm zitten. Werkt u dagelijks langdurig met een beeldscherm en heeft u regelmatig last van branderige en vermoeide ogen? Dan kan een speciale computerbril of werkbril verlichting brengen.

Image

Computerbril

Vroeger brachten we het grootste deel van onze tijd buiten door. Sinds de industriële revolutie worden we echter gedwongen op korte afstanden te werken.


Het komt steeds vaker voor dat we langer dan 4 uur aan een stuk achter een beeldscherm zitten. Werkt u dagelijks langdurig met een beeldscherm en heeft u regelmatig last van branderige en vermoeide ogen? Dan kan een speciale computerbril of werkbril verlichting brengen.

Welke soorten leesbrillen zijn er?

Veel mensen kopen voor een paar euro een ‘half ’ brilletje bij de drogist of in het warenhuis. Deze ‘kant-en-klare’ leesbrillen hebben altijd dezelfde sterkte in beide glazen. Omdat je ogen ook een verschillende afwijking kunnen hebben (bijvoorbeeld het ene oog +1,5 en het andere oog +3), is het toch verstandig om een opticien naar je ogen te laten kijken. Deze kan dan een leesbril op maat aanmeten, die exact op jouw beide ogen is afgestemd.

Mijn bril zit niet meer zo lekker of is vies, kan ik hem laten afstellen of reinigen?De pasvorm van uw bril kan iets veranderen door het regelmatig op- en afzetten van uw bril. Bij Binnenhof Optiek bent u als klant altijd welkom voor een gratis brillenbeurt. Uw bril wordt grondig nagekeken en gereinigd in een speciaal ultrasonisch bad. Minuscule vuildeeltjes worden zo met behulp van geluidstrillingen losgeweekt. Daarna stellen we de bril opnieuw af, zodat deze weer als gegoten zit.

Image