gehoor binnenhof optiek

Gehoor bij Binnenhof Optiek

De beste zorg voor uw gehoor in Rotterdam

Uw zicht en gehoor bepalen samen hoe u de wereld om u heen ervaart. Binnenhof Optiek biedt u naast oogzorg ook toegang tot een hypermodern gehoorcentrum.

Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van een volledig en correct onderzoek. Dit hoeft echter geen uren te duren. Binnen een minuut kunnen wij u al een globaal beeld geven van uw gehoor. Loop dus gerust eens bij ons binnen!

Bij Binnenhof Optiek leveren wij hooroplossingen voor ieder budget. Daarnaast heeft u bij ons recht op de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar, daar wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars. Binnenhof Optiek is dus een erkend centrum waar u met een gerust hart uw gehoor kunt laten onderzoeken. Bovendien zijn wij merk-onafhankelijk en leveren wij wat u nodig heeft, niet wat wij contractueel moeten verkopen.

Naast een team van oogartsen en specialisten zoals onze optometristen, beschikken wij in ons team eveneens over triage senior audiciens. Dit is de opticien wanneer u het beste wilt voor uw gehoor. Wij kennen geen lange wachttijden, vaak kunt u bij ons direct terecht. Hooroplossingen kunt u gratis uitproberen en voor u beslist leggen wij u uitgebreid uit waar u aan toe bent.

gehoor ruimte binnenhof optiek
Test uw gehoor bij Binnenhof Optiek

Maakt u reeds gebruik van een hooroplossing en heeft u behoefte aan een second opinion of zoekt u een audicien met aandacht en service? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Hoortoestellen Binnenhof Optiek Rotterdam

Hoortoestellen zijn er in alle soorten en maten. Maar welke past bij u?

Net als bij onze oogmeting, is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw werk-, thuis- en leefsituatie. Gehoorverlies kan immers per persoon verschillen. Zowel qua gehoor als qua vorm en uiterlijk wordt het hoortoestel op u aangepast. Wij kijken daarbij dus ook naar uw stijl, huids- en haarkleur. Kortom, bij Binnenhof Optiek vindt u, door een ruim aanbod en expertise, het hoortoestel dat het beste bij u past.