merkmonturen

Merkmonturen

Altijd een merkmontuur dat bij u past

Onze collectie van merkmonturen is met veel aandacht en zorg voor u geselecteerd. Wij bezoeken vele nationale en internationale vakbeurzen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwe trends, op het gebied van (zonne)brilmode.Het model, materiaal en zeker ook de kleur is bepalend voor uw uitstraling.

 • Collectie

  Met een zeer uitgebreide collectie aan monturen en zonnebrillen bent u bij Binnenhof Optiek aan het juiste adres. Of u nu een merkbril zoekt of toch wellicht een niche-merk? Klassiek, metaal, titanium of wellicht toch edelmetaal? Bij Binnenhof Optiek leveren wij al deze brillen in diverse prijsklassen.

  Alle brillen bij Binnenhof Optiek worden handmatig geselecteerd. Daarbij letten wij op kwaliteit, afwerking alsook de technische aspecten. Maatvoering en materiaalgebruik behoren eveneens tot onze selectiecriteria.

 • Het werkproces

  Wanneer u uit de deur stapt begint bij ons het werk; De perfecte glazen worden besteld, en bij ons vervolgens geslepen. Wat volgt is een grondige inspectie bij de glazen en het montuur.

 • Het Eindresultaat

  Bij het ophalen van de (zonne)bril wordt al eerst het montuur aan uw eisen op het gezicht afgepast. Terwijl wij deze handelingen uitvoeren geniet u nog even van een bakje koffie.

merkmonturen optiek