multifocaal specialist

Bent u op zoek naar een Multifocaal specialist? Bij Binnenhof Optiek in Rotterdam, Ommoord, nabij de Hesseplaats, wordt oogzorg gezien als een onmisbaar onderdeel van de optiek. Als specialist in multifocale brillenglazen, zijn wij als zelfstandig optiekzaak het punt bij uitstek om uw ogen te laten controleren. Onze gediplomeerde en enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor u. Zij luisteren en adviseren, en daarbij staat de zorg voor uw ogen, centraal.

Multifocaal specialist Binnenhof Optiek: Specialist in multifocale brillenglazen

De Binnenhof Optiek, gevestigd in centrum De Binnenhof, is een plek waar de gezondheid van uw ogen in goede handen is. Onze specialisten hebben een doel voor ogen: optimaal kijkcomfort. Dat beperkt zich niet alleen tot de multifocale glazen, nee, ook het montuur en de algehele gezondheid van uw ogen is daarbij van belang.

ZEISS glazen

Een van de bekende brillenglazen die u bij ons kunt ervaren, zijn de glazen van ZEISS. Met ZEISS glazen ervaart u een beter kijkcomfort. Voor veel mensen levert dit ook een veiliger en meer ontspannen gevoel op. Er is een zeer uitgebreide lijn, voor zeer specifieke gebruiksdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de ZEISS ProGolf en ZEISS DriveSafe. De namen spreken voor zich.

Binnenhof Optiek houdt rekening met comfortabel zicht. Onze oogprofessionals houden van visuele uitdagingen en nemen u graag mee langs de keuzemogelijkheden.

Veel voorkomende (oog)klachten
Asthenope klachten

Als onze oogspecialisten spreken over asthenope klachten, dan verwijzen zij naar een verzamelnaam voor een aantal verschillende klachten. Vaan gaan deze klachten gepaard met elkaar. Ofwel, u heeft dus last van meerdere van deze klachten tegelijk. Klachten die wij hiertoe scharen, zijn:

  • Droge, vermoeide en/of branderige ogen
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Lichtgevoeligheid
  • Moeizaam wisselen van dichtbij naar veraf en vice versa
  • Nek en- schouderklachten
  • Niet lang achter de computer kunnen zitten
  • Niet lang achter elkaar kunnen lezen zonder hoofdpijn te krijgen
  • Slecht zien in de schemering

Bij de Binnenhof Optiek kunt u terecht zonder verwijsbrief, wanneer u een, of meerdere, van deze klachten ervaart. Als eerste aanspreekpunt voor de gezondheid van uw ogen, zijn wij zeer toegankelijk. Wanneer u bij ons op gesprek komt, kunnen wij u gericht adviseren en eventueel doorverwijzen naar uw huisarts of oogarts.