background

Ooglaseren

Ooglaseren: Laseren van uw ogen veilig en vertrouwd in eigen land

Geen bril of contactlenzen meer, ooglaseren is daarvoor het antwoord. Er zijn een eindeloos aantal mogelijkheden om zonder bril of lenzen door het leven te gaan. De oplossing hiervan leent zich alleen in maatwerkadvies.

De bouw van uw oog, uw levensstijl en uw wensen zijn de punten waar het ervan kan afhangen waar uw keuzen naar uitgaat. Met behulp van Eyescan helpen wij u graag met de zoektocht naar een geschikte oplossing voor uw ogen.

Wij, als professionals met oog voor kwaliteit, nemen graag de zorg op ons voor uw meest kostbare bezit. U adviseren over onze ooglaser-behandelmethoden is ook iets dat we graag uitgebreid doen. In samenwerking met u kijken we welke behandelmethode het beste past bij u en uw situatie.Maak een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie.

Of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of implantlens doen we met behulp van het Quickscan onderzoek. Met behulp van de Quickscan controleren we of uw oogsterkte met een ooglaserbandeling of implantlens te corrigeren is. Het Quickscan onderzoek is volledig vrijblijvend. Wij kunnen bijna alle oogsterkte afwijkingen behandelen met behulp van de meest moderne apparatuur.

  • Een onderzoek van 30 minuten wijst uit of u geschikt bent voor ooglaseren of implantlenzen;
  • Optimaal resultaat/kwaliteit: Eyescan is als beste getest door de Consumentenbond;
  • In bijna alle gevallen kunnen de oogsterkte afwijkingen worden gecorrigeerd.