zonnebrillen

Zonnebrillen

Een breed assortiment zonnebrillen

Naast een uitgebreide collectie modieuze correctiemonturen, bieden we ook een divers aanbod van zonnebrillen aan. Een zonnebril is meer dan een bril tegen verblindend licht. In de loop der jaren is de zonnebril een modeaccessoire geworden dat elk seizoen terugkomt.

Naast het comfort en hoe de bril u staat is bescherming van een zonnebril ook erg van belang.  Een goede zonnebril dient te beschermen tegen schadelijke UV-straling in zowel de zomer als de winter periode. Daarom is het ook altijd mogelijk om de gewenste zonnebril op uw sterkte te maken.

Tegenwoordig is het ook goed mogelijk om ook qua glazen, de kleur te dragen die bij u past. De keuze van de intensiteit van het glas, en de keuze van het verloop van het licht (degradé) bepaalt u ook helemaal zelf. Het overlopen van twee verschillende kleuren behoort dan tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Bent u een brildrager? Dan zijn er in dit geval ook een oneindig aantal mogelijkheden om zonneglazen uit te voeren in uw sterkte. Onze opticien monteert de glazen tevens in de zonnebril naar wens. Meer informatie over polariserende glazen voor optimaal en comfortabel zicht kunt u bij ons in de winkel vinden.

Daarnaast wilt u opvallen en er stijlvol uitzien, gelukkig is dat mogelijk met de verschillende stijlen en modellen. Binnenhof Optiek in Rotterdam, gevestigd in winkelcentrum Binnenhof, nabij de Hesseplaats, staat voor topkwaliteit! Op het gebied van specialistische oogzorg alsmede onze producten. Ons brede assortiment producten wordt geleverd door kwaliteitsbewuste leveranciers. Bedrijven die instaan voor hun product en ons degelijkheid garanderen.

Merken zonnebrillen

Vrijwel alle vooraanstaande modemerken hebben een prachtige zomercollectie. Voor wie zich kleedt naar de laatste mode en zich wil laten inspireren door de internationale catwalks is Binnenhof Optiek the place to be.

We hebben een zeer gevarieerde en uitgebreide collectie merkzonnebrillen in huis. Onze collectie bestaat uit bekende merken, zoals Ray Ban, Persol en Carrera. Ook meer exclusieve merken zoals Dior, Chanel, Gucci, Michael Kors en Fendi, en het kwaliteitsmerk Serengeti vindt u bij de Binnenhof Optiek.

zonnebrillen
Zonnebrillen van de Binnenhof Optiek

Binnenhof Optiek in Rotterdam, regio Ommoord, nabij de Hesseplaats, staat voor topkwaliteit! Op het gebied van specialistische oogzorg alsmede onze producten.